به گزارش شهرآرانیوز؛ رضوان حکیم زاده در جلسه نهضت توسعه عدالت آموزشی که در سالن جلسات دفتر وزیر برگزار شد با بیان اینکه در راستای اجرایی سازی کیفیت بخشی به آموزش فعالیت های زیادی انجام شده است، گفت: با مشورت و همفکری با دانشکده علوم تربیتی بنا شد اساتید علاقمند به حوزه کیفیتبخشی را دعوت کنیم. خوشبختانه دانشگاههای بسیاری در این زمینه اعلام آمادگی کردند.
وی ادامه داد: اسامی اساتید احصاء شد تا جهت تولید محتواهای آموزشی با هماهنگی و راهبری سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی و جهت توانمندسازی معلمان و مدیران، شروع به فعالیت کنند.
حکیم زاده به اجتماعات یادگیری معلمان اشاره کرد و گفت: بیش از ۱۴ هزار تیم و شبکه یادگیری شکل گرفته است. همچنین محتواهای علمی با منابع معتبر تهیه شده که بناست آنها را به اشتراک بگذاریم.
معاون آموزش ابتدایی تصریح کرد: ۱۸۲ هزار نفر از معلمان در اصلاح روشهای یادگیری ثبت نام کردند و آثاری را بارگذاری کردند .
وی به طرح حامی اشاره کرد و گفت: دانش آموزان نیازمند به آموزش را شناسایی و فعالیت هایی برای رشد و ارتقای آنها برنامه ریزی شده است.
منبع: ایسنا